Halier -

O modalitate rapidă și eficientă pentru un păr mai des, de care vei fi mândru

O cantitate atât de mare de vitamine și minerale într-o capsulă nu vei găsi nicăieri
 • Pentru bărbații care doresc să aibă un păr gros, puternic și sănătos și care nu doresc să aibă probleme cu căderea acestuia
 • Nu facem economie de vitamine și minerale. Comandând Hairvity vei obține 14 componente naturale cu acțiune dovedită într-o singură capsulă
 • Hairvity este recomandat de către frizeri profesioniști și trihologi și de mii de femei mulțumite din 55 de țări.
Îngrijește-ți părul cu ajutorul Hairvity

Bărbații cu păr bogat sunt percepuți de către sexul frumos ca fiind mai atractivi

Ești uimit când vezi cât de repede au apărul primele semne de chelire?
Te îngrijorează că ai început pe bune să chelești?
Simți că devi din ce în ce mai puțin atractiv pentru femei și îți pierzi treprtat încrederea în sine?

Părul este un atribut important al bărbăției. Bărbații musculoși, cu voce adâncă și păr des și frumos sunt percepuți ca fiind mult mai atractivi. Părul bogat este asociat cu testosteronul, bărbăția și vitalitatea. De aceea pierderea părului pentru marea majoritate a bărbaților este de neacceptat. Chelirea cât și alte probleme legate de păr pot submina încrederea în sine. Dar dacă își vei îngriji părul te vei simți mult mai bine în propriul corp și vei fi perceput favorabil de către reprezentatntele sexului frumos.

Trebuie să furnizezi părului Tău componente nutritive corespunzătoare. Cititnd cu atenție acest articol, vei afla, ce este cel mai important pentru părul Tău.

137010 de fane și fani fideli pe Facebook
1 500 de recenzii pozitive pe Instagram 
35 de țări, în care vindem Hairvity 
150 de mii de comenzi de când a luat naștere Hairvity

Există vreo modalitate pentru a avea un păr des și puternic, care nu vor cădea?

Cu siguranță faci parte dintre bărbații grăbiți și angajați în problemele de servici, care cu mare dificultate găsesc timp pentru a ține un regim alimentar echilibrat zi de zi.

Deficitul de vitamine și minerale este una dintre cauzele cele mai dese a problemelor legate de păr. Acest deficit cauzează că părul este delicat, fragil, crește greu și cade mai des. Din fericire ai influență asupra acestui situații!

Așa cum cu siguranță ști, părul Tău are navoie de o mulțime de componente nutritive – vitamine din grupa B, vitamina A, C și E cât și microelemente importante. Asigurarea tuturor acestora în regimul alimentar zilnic necesită planificarea cu străduință a meselor și respectarea unor reguli riguroase. Spunând fără menajamente – ar fi un miracol :)

Înghițirea numai a unor vitamine nu rezolvă problema Ta. Părul Tău are nevoie de o soluție complexă, care va furniza toate componentele necesare și va îngriji părul de la rădăcini până la vârfurile acestuia.

Ce ai face dacă ți-aș spune că poți într-un mod simplu și destul de ieftin să furnizezi părului Tău tot de ce are nevoie? Trebuie doar să ți minte să înghiți două sapsule de supliment zilnic.

Vezi de ce formula unică Kolagen + AminoComplex™ într-un mod dovedit științific va schimba aspectul părului Tău.

Imaginează-ți că părul Tău va deveni mai gros și va crește într-un ritm nebunesc. Nu vor mai cădea în timpul fiecărui pieptănat, se vor aranja frumos și vor străluci în razele soarelui. Aranjate în mod natural vor face furori și toți îți vor face complimente – chiar și trecătorii străini :) Te simți mai sigură pe sine și mai plină de energie ca niciodată! O viziune foarte plăcută, nu-i așa?

Și acum să trecem la cum poți duce la îndeplinire această viziune. Cheia pentru sănătatea părului Tău stă în structura interioară a acestuia. Dacă într-adevăr dorești să ai un păr puternic, sănătos și care va creștere repede trebuie să furnizezi în circulația sanguină cele mai importante vitamine și minerale. De aceea am pregătit pentru Tine un supliment care este plin de vitamine și ingrediente nutritive.

Combinația special selectată de 14 componente, chiar din prima zi va repara fiecare element al firului de păr. Nutrifică rădăcinile și reconstruiește părul din interior, indiferent de tipul părului Tău. Acțiunea formulei a fost confirmată de frizeri cu experiență și trihologi.

Cunoaște componentele care fac ca, suplimentul Hairvity să fie atât de eficient

 • 1

  supliment inovator

 • 13

  componente cu influență dovedită asupra fortificării părului

 • 60

  de capsule dintr-o cutie sunt de ajuns pentru o lună de tratament

Vezi compoziția completă
Extractul din fructele palmierului sabal
Sulful
Extract din rădăcina cireșului de iarnă
Vitamina E
Biotina
Zinc
Cupru
Extractul din fructele palmierului sabal

Accelerează creșterea părului la bărbați și sprijină în lupta împotriva chelirii. Îndesește părul și stopează căderea acestuia.

Vezi compoziția completă
Sulful

Furnizat cu MSM este indispensabil pentru păstrarea nivelului sănătos de colagen și cheratină, care sunt răspunzătore de decurgerea și prelungirea fazei de creștere a părului.

Vezi compoziția completă
Extract din rădăcina cireșului de iarnă

Are influență pozitivă asupra scalpului.

Vezi compoziția completă
Vitamina E

Accelerează creșterea părului. Are acțiune antioxidantă și îmbunătățește microcirculația de la nivelul pielii.

Vezi compoziția completă
Biotina

Mărește volumul părului, previne încărunțirea prematură, îmbunătățește condiția și aspectul părului slăbit și fortifică firele fragile. Protejează împotriva deshidratării. Participă la producția de cheratină. Face ca părul să fie mai gros și mai plin.

Vezi compoziția completă
Zinc

Îmbunătățește aspectul și structura părului. Are acțiune antifungică și antibacteriană.

Vezi compoziția completă
Cupru

Fortifică părul, oferă elasticitate și este responsabil de culoarea și puterea acestora.

Vezi compoziția completă
 • 1

  supliment inovator

 • 13

  componente cu influență dovedită asupra fortificării părului

 • 60

  de capsule dintr-o cutie sunt de ajuns pentru o lună de tratament

"Sunt foarte mulțumit de acest produs! Așa cum vedeți părul meu este mai des și nu trebuie să îmi mai fac griji cu căderea acestuia."

Bărbații, care au avut încredere în Hairvity, doresc să spună câteva cuvinte despre rezultatele obținute.

Petre, 35 de ani ÎNAINTEDUPĂ

Capsulele Hairvity pentru bărbați le-am primit de la soția mea care și-a comandat și pentru sine. După un timp de când am început să le folosesc am observat o diferență destul de mare în ceea ce privește condiția părului meu. Sunt mai dese, cresc mai repede și pot să îl aranjez cu ușurință. Pot recomanda cu certitudine acest produs bărbaților care nu doresc să chelească repede. :)

Mihai, 27 de ani ÎNAINTEDUPĂ

Până ce nu am început să folosesc Hairvity Men, am avut probleme mâncărimea scalpului și cu căderea părului. De când folosesc regulat acest produs nutricosmetic, problemele au dispărut definitiv. În ultimul timp am observat în oglindă chiar fire noi de păr. Excelent!

Paul, 23 de ani ÎNAINTEDUPĂ

Hairvity Men am folosit trei luni de zile. Pentru a vedea care este efectul nu m-am tuns de la începutul tratamentului. Părul mi-a crescut, este mult mai sănătos și nu mai cade. Acum mă întreb dacă să nu las această frizură o perioadă mai lungă de timp.

Numerele vorbesc de la sine - Hairvity chiar functioneaza!

Comandă suplimentul Hairvity

Suplimentele Hairvity sunt recomandate de către frizeri renumiți și trihologi

De aproape 30 de ani de zile sunt proprietar al unui salon de coafură și frizerie din București. Îngrijesc părul unui număr mare de femei printre care găsim modele, actrițe și stele ale estradei. Am lucrat în cadrul multor producții de televiziune, film, teatru și revii de modă. Pot deci spune că, despre păr știu aproape totul, mai ales că mama mea, de asemenea, a fost proprietară a unui salon de coafură și frizerie și chiar din copilărie mi-a transmis cunoștințele și experiența sa.

În timpul realizării profesiei mele am folosit o mulțime de preparate care au avut ca scop nutrifierea părului. De abia Hairvity într-adevăr m-a uimit. O astfel de componență bună și astfel de proporții ideale nu am mai întâlnit. Fiecare component al suplimentului Hairvity nutrifică și fortifică excelent părul. O parte dintre acestea sunt răspunzătoare pentru creșterea mai rapidă iar altele pentru reducerea căderii și a fragilității. Această componență asigură eficiență.

Și aceste lucruri sunt cele mai importante pentru clientele mele. Ele doresc să vadă efecte. Iar efectele după folosirea Hairvity întotdeauna au fost senzaționale. Fetele care până nu de mult au avut un păr subțire, fragil și scurt, după propunerea mea de a profita de beneficiile Hairvity au început să vină la mine cu părul bogat. Sigure pe sine și frumoase. Așa acționează Hairvity.

Articolele pozitive din presă conformă că, Hairvity într-adevăr are acțiune pozitivă asupra părului:

Testează Hairvity fără nici un fel de risc – dacă nu vei fi mulțumită, îți vom returna 100% costurile suportate

Testează Hairvity – dacă nu vei simți că părul Tău este mult mai puternic și mai gros sau pur și simplu ni vei fi mulțumit de efectele obținute – sună-ne în termen de 90 de zile iar noi, fără formalități dispensabile îți vom returna 100% din costurile suportate.

Comandă Hairvity fără nici un fel de risc

Întrebările puse cel mai des și răspunsuri

Ce este Hairvity Men?
Hairvity Men este un produs complex pentru bărbați, a cărui rețetă este axată pe sprijinirea aspectului frumos al părului și scalpului. Compoziția preparatului a fost completată cu aminoacizi importanți cuprinși în formula NUTRI-AMINO COMPLEX™. Componentele cuprinse în capsule au influență pozitivă asupra pielii (cireșul de iarnă altfel numit Ashwagandha, biotina), sprijină creșterea părului la bărbați (palma de sabal) și ajută la formarea foliculilor de păr (biotina).
Oricine poate folosi Hairvity Men?
Hairvity Men este un produs care poate fi folosit în deplină siguranță. Puteți consulta folosirea preparatului cu medicul de familie. Dacă ești gravidă sau în perioada de alăptare îți sugerăm să faci pauză în folosirea Hairvity.
Ce perioadă de timp poate fi folosit Hairvity Men?
Hairvity Men de la prima capsulă va începe să îmbunătățească condiția părului Tău. Pentru a te bucura de rezultatele optimale, trebuie să folosești produsul minimum 3 luni de zile.După această perioadă de timp părul cu siguranță va simți acțiunea benefică a specificului.
Ce intră în compoziția Hairvity Men?
Componentele Hairvity Men: monohidrat, L-cisteină; gelatina de vită; extract din fructe de palmier sabal (Serenoarepens) DER 4: 1; colagen hidrolizat din pește; extract din rădăcină de cireș de iarnă / Ashwagandha / (Withaniasomnifera) DER 4: 1; L-metionină; gluconat de zinc; tocoferoli (vitamina E); L-leucină; acid hialuronic 90%; substanță aditivă: maltodextrină; Metilsulfonimetanul / MSM /, agenți antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu; colorant: dioxid de titan; gluconat de cupru (II); Selenat (VI) cu sodiu; D-biotină.
Cum trebuie folosit Hairvity Men?
Hairvity Men este comercializat sub formă de capsule. A se înghiți 2 pe zi – după masă.
Efectele de folosire a Hairvity Men vor fi simțite numai de părul meu?
Nu, Hairvity Men este un produs complex, a cărui rețetă este axată pe sprijinirea aspectului sănătos al părului și scalpului.
Pentru ce perioadă îmi va ajunge o cutie de Hairvity Men?
O cutie de Hairvity Men conține 60 de capsule și este de ajuns pentru 1 lună de zile.
Hairvity Men tratează și chelirea?
Nu, Hairvity Men este un preparat care nu tratează chelirea. Componentele din compoziția capsulelor fac ca, părul să fie mai elastic și fortifică structura acestuia, reducând fragilitatea, exfolierea și căderea (coada calului) și sprijină creșterea părului (biotina).
Unde pot cumpăra Hairvity Men?
Hairvity Men poate fi cumpărat de pe site-ul nostru www.halier.pl, în anumite saloane de coafură și frizerie și în saloanele cosmetice, dar și în drogheriile și farmaciile din toată țara.
La ce se referă garanția și dreptul de returnare în termne de 90 de zile?
Suntem pe deplin siguri de eficiența produselor noastre în așa măsură încât oferim o garanție de 100% de returnare a banilor. Aceasta înseamnă că, poți returna produsul în termen de 90 de zile, în cazul în care ajingi la concluzia că acesta nu a îndeplinit așteptările Tale.
În cât timp voi primi pachetul?
Comenzile sunt realizate în termen de două zile lucrătoare, iar produsul este livrat într-o cutie discretă, prin intermediul unei companii de curierat.
Este posibilă trimiterea pachetului în străinătate?
Bineînțeles. Având în vedere trend-urile în permanență schimbare și nevoile Clienților noștri, comenzile sunt realizate în întreaga lume. În această situație va fi mai lung termenul de livrare a pachetului.

Formulă inovatoare care asigură eficiență

 • Păr mai sănătos, mai puternic și mai gros în numai câteva săptămâni
 • îngrijește scalpul, prevenind căderea părului 
 • eficiență confirmată de teste
Comandă suplimentul Hairvity

Hairvity

Supliment dietetic

Conținut: 60 (43,08 g) capsule

PĂR SĂNĂTOS ÎN INTERIOR DATORITĂ FORMULEI COLAGEN + AMINO-COMPLEX™

Doza zilnică recomandată: 2 capsule după masă.

Componente:
metilsulfonilmetan; gelatina de vită; colagen; L-cisteină; gluconat de fier (II); substanță aditivă: maltodextrină; acid L-ascorbic; agent anti-aglutinare: săruri de magneziu ale acizilor grași; substanță aditivă: celuloză microcristalină; extract de coada calului (Equisetum arvense L.) DER 8-10: 1 conținut de siliciu: 19%; L-leucină; L-valină; agent anti-aglutinare: dioxid de siliciu; L-lizină; nicotinamida; D-pantotenat de calciu; L-metionină; acetat de retinil; cianocobalamina; colorant: dioxid de titan; colecalciferol; clorhidrat de piridoxină; clorhidrat de tiamină; riboflavină; acid folic; colorant: negru brilat; D-biotin; colorant: albastru patent; colorant: azorubina.

Acțiune:
Hairvity este un produs complex, a cărui rețetă este axată pe sprijinirea aspectului frumos al părului și scalpului. Componentele conținute de capsule fac ca, părul să fie mai elastic și fortifică structura acestuia, reducând fragilitatea, exfolierea și căderea (coada calului) și, de asemenea, sprijină creșterea părului (biotina).

Observații suplimentare și avertizări:
Se interzice depășirea porției zilnice recomandate. Suplimentele dietetice nu pot fi folosite ca substitut (înlocuitor) al unui regim alimentar variat. Trebuie să respectați un mod de viață sănătos și să mâncați echilibrat. Nu se recomandă folosirea de către femeile gravide, care alăptează și de ctre copii până la 12 ani. Nu folosiți în cazul sensibilității la oricare din componentele preparatului.

Producător:
Halier
11 Rue Edouard Floquet,
49000 Angers, France

Operator responsabil:
Sas Simplo France
11 Rue Edouard Floquet,
49000 Angers, France