Halier - Romania

O modalitate rapidă și eficientă pentru un păr mult visat

Atât de multe vitamine și minerale într-o singură capsulă nu vei găsi nicăieri
 • Pentru femeile care visează să aibă un păr sănătos, puternic, neted, care crește repede și este strălucitor
 • Nu facem economie de vitamine și minerale. Comandând Hairvity vei obține 14 componente naturale cu acțiune bine determinată și dovedită, într-o singură capsulă.
 • Hairvity este recomandat atât de saloanele de coafură și frizerie profesionale cât și de trihologi și mii de cliente satisfăcute din 55 de țări.
Îngrijește-ți părul cu ajutorul produsului Hairvity

90% dintre bărbați consideră că femeile cu păr lung și strălucitor sunt mult mai atractive

Dorești să ai un păr lung dar după scurtarea vârfurilor întotdeauna acesta arată la fel? Îți vine să înnebunești încercând în fiecare dimineață să arajezi o coafură cât de cât normală? Te frustrează strângerea în permanență a părului căzut în lavoar sau sub duș? Sau poate coafura Ta este pleoștită și îi lipsește volum?

Părul este un atribut feminin foarte important. Părul lung, des și strălucitor îți vor oferi siguranță de sine și sexapil. Dacă îți vei îngriji bine părul te vei simți mai atractivă iar complexele Tale vor dispare. Cum pot face aceasta?

Trebuie să furnizezi părului Tău componente nutritive corespunzătoare. Cititnd cu atenție acest articolvei afla ce este cel mai important pentru părul Tău.

Monika, 35 de ani
ÎNAINTEDUPĂ
Primul produs din colecția Halier care a apărut pe raftul din baie a fost Hairvity. Am aplicat capsulele timp de trei luni de zile și am fost încântată de condiția părului meu. Apoi am cumpărat șamponul pentru a menține efectele. Șamponul este foarte delicat, nu irită scalpul, de aceea îl folosesc în mod regulat. În prezent nu mai îmi cade părul, acesta este moale la atingere și nu se încâlcesc atunci când mă pieptăn.

Există vreo modalitate rapidă și eficientă pentru un păr lung, strălucitor și foarte feminin?

Multe dintre noi nu se îngrijesc să furnizeze părului ingrediente nutritive corespunzătoare. Noi femeile de cele mai multe ori suntem în permanentă grabă și ne este greu să respectăm un regim alimentar corespunzător în fiecare zi.

Lipsa de vitamine și minerale este una dintre cele mai importante cauze ale problemelor legate de păr. Această lipsă face ca părul să fie slăbit, fragil, să crească greu șă să cadă în cantități mai mari. Din fericire poți avea influență asupra acestui fapt.

Așa cum cu siguranță ști, părul Tău are navoie de o mulțime de componente nutritive– vitamine din grupa B, vitamina A, C și E cât și microelemente importante. Asigurarea tuturor acestora în regimul alimentar zilnic necesită planificarea cu străduință a meselor și respectarea unor reguli riguroase. Spunând fără menajamente – ar fi un miracol :) 

Înghițirea numai a unor vitamine nu rezolvă problema Ta. Părul Tău are nevoie de o soluție complexă, care va furniza toate componentele necesare și va îngriji părul de la rădăcini până la vârfurile acestuia.

Ce ai face dacă ți-aș spune că poți într-un mod simplu și destul de ieftin să furnizezi părului Tău tot de ce are nevoie? Trebuie doar să ți minte să înghiți două sapsule de supliment zilnic.

Vezi de ce formula unică Kolagen + AminoComplex™ într-un mod dovedit științific va schimba aspectul părului Tău.

Imaginează-ți că părul Tău va deveni Cheia pentru sănătatea părului Tău stă în structura interioară a acestuia. în timpul fiecărui pieptănat, se vor aranja frumos și vor străluci în razele soarelui.. Aranjate în mod natural vor face furori și toți îți vor face complimente – chiar și trecătorii străini :) Te simți mai sigură pe sine și mai plină de energie ca niciodată! O viziune foarte plăcută, nu-i așa?

Și acum să trecem la cum poți duce la îndeplinire această viziune. Dacă într-adevăr dorești să ai un păr puternic, sănătos și care va creștere repede trebuie să furnizezi în circulația sanguină cele mai importante vitamine și minerale. De aceea am pregătit pentru Tine un supliment care este plin de vitamine și ingrediente nutritive.

Combinația special selectată de 14 componente, chiar din prima zi va repara fiecare element al firului de păr. Nutrifică rădăcinile și reconstruiește părul din interior, indiferent de tipul părului Tău. Acțiunea formulei a fost confirmată de frizeri cu experiență și trihologi.

Cunoaște componentele care fac ca, suplimentul Hairvity să fie atât de eficient

Extract de coada calului 
Sulf 
Acid pantotenic
Vitaminele B2, B3 și B12
Biotina 
Vitamina C
Vitamina A
Extractul de coada calului

Coada calului este un adevărat tezaur de siliciu ușor absorbabil, cât și de potasiu, magneziu, quercetin și vitamina C. Aplicat direct oferă strălucire și previne căderea, reduce mătreața, întârzie încărunțirea.

Vezi compoziția completă
Sulful

Furnizat cu MSM este indispensabil pentru păstrarea nivelului sănătos de colagen și cheratină, care sunt răspunzătore de decurgerea și prelungirea fazei de creștere a părului.

Vezi compoziția completă
Acid pantotenic

Are un rol important în procesul de proliferare a celulelor foliculului de păr. De aceea este indispensabil pentru creșterea corespunzătoare a părului. Datorită acestuia părul crește mai repede și este mai gros.

Vezi compoziția completă
Vitaminele B2, B3 și B12

Vitamina B2 previne căderea părului. Vitamina B3 pătrunde adânc în structura firului de păr și este responsabilă de nivelul corespunzător de hidratare a aacestuia. Vitamina B3 și B6 suplimentar stimulează creșterea părului.

Vezi compoziția completă
Biotina

Mărește volumul părului, previne încărunțirea prematură, îmbunătățește condiția și aspectul părului slăbit și fortifică firele fragile. Protejează împotriva deshidratării. Participă la producția de cheratină. Face ca părul să fie mai gros și mai plin.

Vezi compoziția completă
Vitamina C

Vitamina C ajută la sinteza colagenului și are acțiune pozitivă asupra scalpului, la nivelul celular.

Vezi compoziția completă
Vitamina A

Vitamina A este un antioxidant care previne deshidratarea scalpului.

Vezi compoziția completă
 • 1

  supliment
  inovator

 • 20

  de componente cu influență dovedită asupra fortificării părului

 • 60

  de capsule dintr-o cutie sunt de ajuns pentru o lună de tratament

Vezi compoziția completă

"Sunt foarte mulțumită de acest produs! Așa cum vedeți părul mi-a crescut mult, vîrfurile nu se mai exfoliază."

Femeile, care au avut încredere în Hairvity, doresc să spună câteva cuvinte despre rezultatele obținute:

Juliana, 28 de ani

Am păr lung și dintotdeauna am avut probleme cu acesta. Vârfurile mereu erau exfoliate, părul era în permanență stufos și nu puteam să îl aranjez în nici un fel. Sora mea mi-a cumpărat, cu ocazia zilei mele de naștere, întreaga serie de produse Halier – șampon, intensificator și serum Fortesse. Trebuie să recunosc că nu m-am așteptat să văd o astfel de îmbunătățire a condiției buclelor mele. Am impresia că acum sunt nutrificate și se spun foarte bine stilizației. De asemenea, am observat că a dispărut mătreața.

ÎNAINTE DUPĂ
Dagmara, 31 de ani

Hairvity am început să folosesc după nașterea copilului. Părul meu cădea cu pumnii și nu am putut să scap de această problemă. Capsulele Hairvity și-au făcut treaba și pe perie au început să rîmână din ce în ce mai puține fire de păr. De asemenea, folosesc serum Fortesse, pentru a nutrifica rădăcinile din interior. Efectele sunt într-adevăr formidabile! Îl recomand tuturor mamelor care au probleme asemănătoare cu ale mele.

ÎNAINTE DUPĂ
Wanda, 34 de ani

Sunt dovada vie a faptului că, femeile mature au și ele probleme cu părul și scalpul. Părul meu a fost foarte deshidratat, nu îl puteam aranja în nici un fel și ani de zile a trebuit să îl tund scurt. În permanență mi se forma mătreață, iar produsele cosmetice pe care le foloseam nu își îndeplineau rolul așa cum mi-aș fi dorit. Remediu pentru toate problemele mele au fost șamponul și intensificatorul Fortesse. Părul a început să crească mai repede, este mult mai des și nu mai cade. Recomand din toată inima!

ÎNAINTE DUPĂ

Numerele vorbesc de la sine - Hairvity chiar functioneaza!

137010 de fane și fani fideli pe Facebook 
1500 de recenzii pozitive pe Instagram 
35 de țări, în care vindem Hairvity 
150 de mii. de comenzi de când a luat naștere Hairvity 
Comandă suplimentul Hairvity

Suplimentele Hairvity sunt recomandate de către frizeri renumiți și trihologi

De aproape 30 de ani de zile sunt proprietar al unui salon de coafură și frizerie din București. Îngrijesc părul unui număr mare de femei printre care găsim modele, actrițe și stele ale estradei. Am lucrat în cadrul multor producții de televiziune, film, teatru și revii de modă. Pot deci spune că, despre păr știu aproape totul, mai ales că mama mea, de asemenea, a fost proprietară a unui salon de coafură și frizerie și chiar din copilărie mi-a transmis cunoștințele și experiența sa.

În timpul realizării profesiei mele am folosit o mulțime de preparate care au avut ca scop nutrifierea părului. De abia Hairvity într-adevăr m-a uimit. O astfel de componență bună și astfel de proporții ideale nu am mai întâlnit. Fiecare component al suplimentului Hairvity nutrifică și fortifică excelent părul. O parte dintre acestea sunt răspunzătoare pentru creșterea mai rapidă iar altele pentru reducerea căderii și a fragilității. Această componență asigură eficiență.

Și aceste lucruri sunt cele mai importante pentru clientele mele. Ele doresc să vadă efecte. Iar efectele după folosirea Hairvity întotdeauna au fost senzaționale. Fetele care până nu de mult au avut un păr subțire, fragil și scurt, după propunerea mea de a profita de beneficiile Hairvity au început să vină la mine cu părul bogat. Sigure pe sine și frumoase. Așa acționează Hairvity.

Articolele pozitive din presă conformă că, Hairvity într-adevăr are acțiune pozitivă asupra părului:

Testează Hairvity fără nici un fel de risc – dacă nu vei fi mulțumită, îți vom returna 100% costurile suportate

Testează Hairvity – dacă nu vei simți că părul Tău este mult mai puternic, mai gros și mai lung sau pur și simplu ni vei fi mulțumită de efectele obținute – sună-ne în termen de 90 de zile iar noi, fără formalități dispensabile îți vom returna 100% din costurile suportate.

Comandă Hairvity fără nici un fel de risc

Întrebările puse cel mai des și răspunsuri

Ce este Hairvity?
Hairvity este un produs complex, a cărui rețetă este axată pe sprijinirea aspectului frumos al părului și scalpului. Componentele conținute de capsule fac ca, părul să fie mai elastic și fortifică structura acestuia, reducând fragilitatea, exfolierea și căderea (coada calului) și, de asemenea, sprijină creșterea părului (biotina).
Oricine poate folosi Hairvity?
Hairvity este un produs care poate fi folosit în deplină siguranță. Puteți consulta folosirea preparatului cu medicul de familie. Dacă ești gravidă sau în perioada de alăptare îți sugerăm să faci pauză în folosirea Hairvity.
Ce perioadă de timp poate fi folosit Hairvity?
Hairvity de la prima capsulă va începe să îmbunătățească condiția părului Tău. Pentru a te bucura de rezultatele optimale, trebuie să folosești produsul minimum 3 luni de zile.După această perioadă de timp părul cu siguranță va simți acțiunea benefică a specificului.
Ce intră în compoziția Hairvity?
Componentele Hairvity: metilsulfonilmetan; gelatina de vită; colagen; L-cisteină; gluconat de fier (II); substanță aditivă: maltodextrină; acid L-ascorbic; agent anti-aglutinare: săruri de magneziu ale acizilor grași; substanță aditivă: celuloză microcristalină; extract de coada calului (Equisetum arvense L.) DER 8-10: 1 conținut de siliciu: 19%; L-leucină; L-valină; agent anti-aglutinare: dioxid de siliciu; L-lizină; nicotinamida; D-pantotenat de calciu; L-metionină; acetat de retinil; cianocobalamina; colorant: dioxid de titan; colecalciferol; clorhidrat de piridoxină; clorhidrat de tiamină; riboflavină; acid folic; colorant: negru brilat; D-biotin; colorant: albastru patent; colorant: azorubina.
Cum trebuie folosit Hairvity?
Hairvity este comercializat sub formă de capsule. A se înghiți 2 pe zi – după masă.
Efectele de folosire a Hairvity vor fi simțite numai de părul meu?
Nu, Hairvity este un produs complex, a cărui rețetă este axată pe sprijinirea aspectului sănătos al părului și scalpului.
Pentru ce perioadă îmi va ajunge o cutie de Hairvity?
O cutie de Hairvity conține 60 de capsule și este de ajuns pentru 1 lună de zile.
Hairvity tratează și chelirea?
Nu, Hairvity este un preparat care nu tratează chelirea. Componentele din compoziția capsulelor fac ca, părul să fie mai elastic și fortifică structura acestuia, reducând fragilitatea, exfolierea și căderea (coada calului) și sprijină creșterea părului (biotina).
Unde pot cumpăra Hairvity?
Hairvity poate fi cumpărat de pe site-ul nostru www.halier.ro, în anumite saloane de coafură și frizerie și în saloanele cosmetice, dar și în drogheriile și farmaciile din toată țara.
La ce se referă garanția și dreptul de returnare în termne de 90 de zile?
Suntem pe deplin siguri de eficiența produselor noastre în așa măsură încât oferim o garanție de 100% de returnare a banilor. Aceasta înseamnă că, poți returna produsul în termen de 90 de zile, în cazul în care ajingi la concluzia că acesta nu a îndeplinit așteptările Tale.
În cât timp voi primi pachetul?
Comenzile sunt realizate în termen de două zile lucrătoare, iar produsul este livrat într-o cutie discretă, prin intermediul unei companii de curierat.
Este posibilă trimiterea pachetului în străinătate?
Bineînțeles. Având în vedere trend-urile în permanență schimbare și nevoile Clienților noștri, comenzile sunt realizate în întreaga lume. În această situație va fi mai lung termenul de livrare a pachetului.

Formulă inovatoare care asigură eficiență

 • Păr mai sănătos, mai puternic și mai gros în numai câteva săptămâni 
 • îngrijește scalpul, prevenind căderea părului 
 • eficiență confirmată de teste
Comandă suplimentul Hairvity

Hairvity

Supliment dietetic

Conținut: 60 (43,08 g) capsule

PĂR SĂNĂTOS ÎN INTERIOR DATORITĂ FORMULEI COLAGEN + AMINO-COMPLEX™

Doza zilnică recomandată: 2 capsule după masă.

Componente:
metilsulfonilmetan; gelatina de vită; colagen; L-cisteină; gluconat de fier (II); substanță aditivă: maltodextrină; acid L-ascorbic; agent anti-aglutinare: săruri de magneziu ale acizilor grași; substanță aditivă: celuloză microcristalină; extract de coada calului (Equisetum arvense L.) DER 8-10: 1 conținut de siliciu: 19%; L-leucină; L-valină; agent anti-aglutinare: dioxid de siliciu; L-lizină; nicotinamida; D-pantotenat de calciu; L-metionină; acetat de retinil; cianocobalamina; colorant: dioxid de titan; colecalciferol; clorhidrat de piridoxină; clorhidrat de tiamină; riboflavină; acid folic; colorant: negru brilat; D-biotin; colorant: albastru patent; colorant: azorubina.

Acțiune:
Hairvity este un produs complex, a cărui rețetă este axată pe sprijinirea aspectului frumos al părului și scalpului. Componentele conținute de capsule fac ca, părul să fie mai elastic și fortifică structura acestuia, reducând fragilitatea, exfolierea și căderea (coada calului) și, de asemenea, sprijină creșterea părului (biotina).

Observații suplimentare și avertizări:
Se interzice depășirea porției zilnice recomandate. Suplimentele dietetice nu pot fi folosite ca substitut (înlocuitor) al unui regim alimentar variat. Trebuie să respectați un mod de viață sănătos și să mâncați echilibrat. Nu se recomandă folosirea de către femeile gravide, care alăptează și de ctre copii până la 12 ani. Nu folosiți în cazul sensibilității la oricare din componentele preparatului.

Producător:
Halier
11 Rue Edouard Floquet,
49000 Angers, France

Operator responsabil:
Sas Simplo France
11 Rue Edouard Floquet,
49000 Angers, France